L’ombra d’ulls blau és la manera perfecta d’afegir un toc modern al teu look. A més de ser un to d’ombra d’ulls habitual pel dia a dia, aquest to fresc i vibrant combina molt bé amb qualsevol to de pell i color d’ulls i és una opció perfecta tant pel dia com a la nit.

Per crear un look diürn subtil, pots fer servir una ombra blava clar a la parpella i difuminar-la amb un to lleugerament més fosc al plec. Per a un look nocturn espectacular, posa una capa de tons cobalt i blau marí per aconseguir un ull fumat intens. Acaba el look amb diverses capes de màscara de pestanyes negra de Deborah Milano per obtenir el màxim impacte, segur que cridaràs l’atenció allà on vagis!

Quan triïs una paleta d’ombres d’ulls, cerca una que tingui colors molt pigmentats i amb matisos, a més de brillants. D’aquesta manera, podràs crear una gran varietat d’estils. No oblidis utilitzar una pre-base per a ombres d’ulls, això t’ajudarà a fer que el color es mantingui i duri tot el dia (o la nit).

 

Ombra d’ulls Deborah Milano

 
Ja coneixes les noves ombres d’ulls COLOR LOVERS de Deborah Milano?

  • Textures suaus i sedoses, enriquides amb una barreja d’olis preciosos que asseguren un color intens i immediat.
  • Colors vibrants ultra pigmentats que garanteixen un color intens fins a 12 hores.
  • Llarga durada i Waterproof. Es poden fer servir en sec o mullat, mantenint sempre el seu efecte intens i brillant.

 

Enamora’t dels seus 9 nous tons!


 
El millor de les ombres dulls és que poden portar-se soles o amb altres colors, així que diverteix-te experimentant i crea el teu propi look A què esperes? Surt al carrer i prova les noves ombres d’ulls Color Lovers de Deborah Milano!
 

Disponible en: Español (Spanish)