ALTA PERFUMERIA

Perfums d’home i de dona de les marques més prestigioses del mercat. Comptem amb diferents marques exclusives de perfumeria com Perris Monte Carlo, Angela Ciampagna o Woods of Windsor, Korloff, Gemma’s Dream, Monotheme…

 

Perris Monte Carlo

Perris Monte Carlo és una marca familiar fundada en 1981 pel senyor Michele Perris.

Inspirada en la ciutat de Monte Carlo, Perris desprèn luxe, glamur i exclusivitat.

Nascuda pel desig de centrar-se en la creació d’aromes i en l’art de la perfumeria, la marca de Michele Perris no ha deixat de créixer produint les més exquisides fragàncies de luxe amb matèries primeres de màxima qualitat.

Els seus perfums estan realitzats amb ingredients naturals que a més, respecten tots els mètodes d’extracció. L’objectiu de marca és crear els millors perfums únics, combinant la tradició i la innovació moderna.
Actualment compta amb més de 20 perfums, en col·laboració amb artistes perfumistes com Mathieu Nardin, Lucca Maffei i Gian Lucca Perris.

Tots ells tenen el punt en comú del flascó, amb la mateixa forma, lacatges en daurat i negre que aporten elegància, glamur, luxe i distinció.

Contacta amb nosaltres i fes teva comanda!

Angela Ciampagna

La marca Angela Ciampagna va néixer el 2011 en un taller artesanal de gestió familiar a artir, un petit poble situat entre turons del centre d’Itàlia.

L’objectiu d’aquesta marca és la creació de perfums de valor absolut, perquè les fragàncies puguin convertir-se en el vehicle a través del qual es dóna vida a un vincle perfecte entre la recerca i la selecció precisa de les matèries primeres.

Korloff

La nova línia de la marca Korloff, Mémoire, recorre expedicions mundials, missions per a conèixer als clients més il·lustres o *rastear les gemmes més extraordinàries, donant vida als records sensorials de Korloff en cinc composicions.

Quatre invitacions per a submergir-se en el captivador món de la joieria.