Màscara de pestanyes efecte volum de Deborah Milano

T’agradaria aconseguir una mirada perfecta i seductora i ser la reina de la festa aquest Nadal? Tot i que cap mirada és igual, totes poden lluir igual d’espectaculars amb la nova màscara de pestanyes efecte volum de Deborah Milano!

 

Màscara de pestanyes efecte volum de Deborah Milano

 

Hi ha molts tipus de màscares al mercat, però si el que vols és un efecte volum, et recomanem que optis per aquesta màscara de pestanyes. Aquesta màscara té la capacitat d’allargar i donar volum a les pestanyes, cosa que t’ajudarà a tenir un aspecte molt més atractiu.

Si t’agrada apostar-ho tot al look? Sovint ho subestimem, però la màscara de pestanyes és el producte de maquillatge més important, capaç de completar el look. Per això, a Lila Perfumeria mai no ens cansem de trobar el perfecte per a vosaltres!

En realitat sempre demanem tot a la màscara de pestanyes: que les nostres pestanyes siguin més llargues, més voluminoses, que les deixin ben definides sense fer molestos grumolls… en definitiva, ens agradaria que la nostra màscara de pestanyes ens donés el mateix efecte que les extensions!

La nova màscara de pestanyes LIKE A PRO de Deborah Milano finalment fa realitat tots els nostres somnis per a un look veritablement increïble.

A més, pots triar l’efecte que prefereixis, des d’un toc natural per aconseguir una mirada més natural i radiant alhora, fins a un efecte de pestanyes postisses per a una mirada més seductora per a les nits de festa! Com? Doncs aplicant-la capa a capa, com més capes, millor!

I ara et toca a tu, series capaç de renunciar a la màscara de pestanyes pel teu maquillatge? Quina és la teva màscara de pestanyes preferida? Ja has provat la màscara de pestanyes de Deborah Milano? T’esperem a Lila Perfumeria per donar-te els millors consells sobre maquillatge i els millors productes del mercat perquè estiguis sempre guapa i radiant!

 

Disponible en: Español (Spanish)