màscares de pestanyes

Aquest estiu, DEBORAH Milano ens proposa lluir una mirada emmarcada i expressiva amb les noves versions de màscares de pestanyes extranegres, o la màscara de pestanyes enriquida amb oli de magrana.

My Power Volume Mascara és un producte empoderador que ara ve en dues grans versions noves de la versió clàssica:

  • My Power Volume Extra Black
  • My Power Volume Waterproof

Ambdues disposen d’un aplicador d’última generació per a crear un fabulós efecte de ventall complet. Estan enriquides amb ingredients que cuiden les pestanyes i la seva nova fórmula ofereix un rendiment sorprenentment durador!

Comprova com les dues noves versions de màscares de Deborah Milano retornen el factor WOW a les teves pestanyes!

La nova família de màscares té com a objectiu aportar un volum extrem, des de la primera capa, i des de l’arrel a les puntes.

 

Màscara de pestanyes My Power Extra Black

La versió “Extra Black” conté una fórmula d’alt rendiment enriquida amb ‘Extra Carbó Black’ per a accelerar i fixar la màxima intensitat. Els pigments ultra negres cobreixen suaument les pestanyes, alliberant una longitud increïble i un volum extra des de la primera aplicació.

 

Màscara de pestanyes My Power Volume Waterproof

La màscara My Power Volume Waterproof ofereix un maquillatge amb un gran poder de permanència en qualsevol condició d’humitat. La fórmula de llarga durada resisteix l’aigua, les llàgrimes i la suor, fins i tot en els dies més calorosos de l’estiu.

 

Màscara de pestanyes Instant Maxi Volume amb Oli de Magrana

Aquesta màscara d’extra-volum aporta fins a un 170% de volum des de la primera capa. La seva fórmula està enriquida amb oli de magrana i queratina per cuidar i nodrir les pestanyes.

El seu maxi aplicador de fibres suaus maquilla còmodament les pestanyes. En definitiva, una màscara extranegre i de llarga durada sense efecte encartonat.

Les màscares de pestanyes Deborah Milano són el secret per a una mirada fascinant! A més, totes elles estan oftalmològicament provades. T’agradaria provar-les? Visita’ns a Lila Perfumeria. T’esperem!

 

Disponible en: Español (Spanish)