El perfum per a home de Yardley Gentleman Classic és una fragància clàssica i elegant que ha estat dissenyada per a l’home modern que cerca una fragància que transmeti sofisticació i estil. El perfum va ser llançat el 2016 i des de llavors s’ha convertit en un dels perfums masculins més populars al mercat.

L’aroma del perfum Yardley Gentleman Classic és una combinació de notes cítriques i fresques, que inclouen bergamota, llimona i espígol. Aquestes notes inicials són seguides per una barreja d’espècies i notes enfustades, com ara el pebre negre i el cedre, que aporten un toc de profunditat i calidesa a l’aroma.

La fragància és molt versàtil i es pot utilitzar tant durant el dia com a la nit, ja que és prou suau per no aclaparar, però prou duradora per durar diverses hores. A més, l’ampolla del perfum és molt elegant i sofisticada, cosa que el converteix en un regal ideal per a un home especial a la teva vida.

Amb les seves notes cítriques i fresques, combinades amb espècies i notes enfustades, és una fragància molt versàtil i atractiva que es pot fer servir en qualsevol ocasió. Si estàs buscant un perfum per a home que sigui atemporal i sofisticat, Yardley Gentleman Classic és una excel·lent opció.

Ja ho saps!, tria el clàssic perfum de Yardley, perfecte per a homes elegants i sofisticats! El trobaràs a Lila Perfumeria!

 

Disponible en: Español (Spanish)