ungles Mavala

Mavala crea cosmètics respectuosos amb el medi ambient des de 1962 seguint els més alts estàndards de qualitat suïssa. Amb fórmules naturals i lliures de tòxics, garanteix productes amigables tant amb la teva pell com amb el planeta.

L’univers de cura d’ungles amb Mavala

Quan parlem de cura integral de les ungles, Mavala se situa com una referència ineludible al mercat. Des de fa dècades, aquesta marca ha estat pionera a oferir solucions especialitzades que tenen cura de les teves ungles i pell amb la major eficàcia. Vegem alguns dels seus productes estrella:

 

Enduridor d’ungles Mavala

Ideal per a aquelles persones que tenen ungles fràgils i trencadisses. Amb la seva aplicació contínua, notaràs una notable millora en la resistència i aspecte de les teves ungles.

Crema per a cutícules Mavala

Per mantenir unes cutícules saludables, res millor que la crema per a cutícules de Mavala. La seva fórmula, lliure de crueltat animal, hidrata i suavitza les cutícules, facilitant la seva cura i evitant futurs problemes, com ungles encarnades i infeccions.

Lleva esmalt d’ungles Mavala

Remoure l’esmalt d’ungles és una tasca senzilla i respectuosa amb la teva pell i ungles gràcies al quitaesmalt d’ungles de Mavala. Les seves formulacions estan dissenyades per ser suaus, evitant el ressecament i la irritació.

Base protectora per a l’ungla

Un producte estrella per evitar que les teves ungles quedin grogues i desnodrides. Aquesta base protectora per a l’ungla crea una barrera que protegeix dels pigments potencialment danyosos de l’esmalt, evitant que les ungles perdin vitamines i es tornin grogues amb el temps.

Mavala 002

Per als qui busquen una solució de doble acció, Mavala 002 és l’elecció perfecta. No només protegeix les teves ungles dels efectes danyosos dels pigments de l’esmalt, sinó que també fomenta una major adherència de l’esmalt a l’ungla, prolongant la durada de la teva manicura.

Mavala COLORFIX

Per culminar la teva manicura amb un acabat brillant i durador, no pots deixar de provar COLORFIX. Aquest fixador, reforçat amb Acryl, forma una capa brillant però flexible que “fixa” l’esmalt d’ungles, protegint-lo i prolongant la durada del color. És el toc final per a una manicura resistent i enlluernadora.

En triar Mavala, també estàs prenent una decisió conscient i responsable amb el medi ambient i els animals. Visita Lila Perfumeria i coneix la gamma de productes Mavala. Dona el pas cap a una cura de les ungles més sostenible i saludable!

 

Disponible en: Español (Spanish)