Al cor de cada gota dels perfums orientals de Lattafa, hi ha una invitació a un viatge sensorial sense precedents. Aquestes fragàncies, conegudes per la seva calidesa, embolcall i poder seductor, han estat meticulosament creades per portar qui les faci servir a un món ple de glamour, misteri i sensualitat. Et convidem a explorar la màgia darrere dels perfums orientals de Lattafa!
 

El mestratge de Quentin Bisch

 
Darrere de cada aroma de Lattafa, hi ha la genialitat i la passió de Quentin Bisch, un perfumista de renom que ha col·laborat amb algunes de les marques més icòniques del món de la perfumeria, com Carolina Herrera, Mugler i Jean Paul Gaultier. L’experiència i la sensibilitat de Bisch han estat fonamentals en el desenvolupament de fragàncies que no només captiven pel seu aroma, sinó que també expliquen històries, evoquen emocions i creen connexions profundes.

 

Ingredients Exquisits

 
El que fa veritablement especial els perfums orientals de Lattafa és la seva composició única. Inspirades en l’essència de les dunes del desert i les nits estavellades plenes de glamour, aquestes fragàncies es componen d’ingredients de qualitat més alta. Des de notes càlides de cafè, cacau i vainilla, fins a matisos més audaços de tabac, oud i una varietat de fruites exòtiques com les figues, pinya i llimona. Sense oblidar tocs distintius de gingebre, encens i canyella, cada perfum és una obra mestra que promet portar qui el faci servir a una travessia olfactiva sense igual.

Els perfums orientals no són simplement fragàncies; són portes a un nou món ple de possibilitats, emocions i experiències Amb Lattafa, no només t’emportaràs un perfum; t’emportaràs una història, un moment, un record.

Et convidem a explorar la nostra col·lecció de perfums orientals. Cada fragància ha estat creada amb passió, dedicació i un respecte profund per la tradició perfumista, mantenint sempre la innovació i les tendències actuals.

 

Disponible en: Español (Spanish)