perfums Nikos

Els perfums Nikos Sculpture són un viatge sensorial a l’illa paradisíaca de Mykonos. Amb cada toc d’aquesta fragància, et submergeixes en l’essència de l’illa, capturant la seva bellesa natural, la seva vibrant cultura i l’esperit lliure dels seus habitants.

Tanca els ulls i imagina’t passejant pels carrers blancs empedrats de la ciutat de Mykonos, el sol acariciant la teva pell mentre el vent et porta l’aroma de la sal del mar. Els perfums Nikos Sculpture evoquen aquesta sensació de frescor marina, amb notes de llimona, bergamota i aquàtiques que et transporten directament a la costa mediterrània.

A mesura que avança el dia, el sol guanya protagonisme a Mykonos, banyant l’illa en una llum càlida i daurada. Nikos Sculpture captura aquesta calidesa amb notes florals de jasmí, rosa i gerani, que aporten un toc de sensualitat i feminitat a la fragància.

Mykonos és una illa que respira llibertat i esperit aventurer. La seva gent és amable i acollidora, sempre disposada a compartir la seva alegria per la vida. Nikos Sculpture reflecteix aquest esperit amb notes de cedre, vetiver i fava tonka, que aporten un toc de profunditat i misteri a la fragància.

Aprofita els dies llargs i càlids de l’estiu per transportar-te a les paradisíaques illes gregues amb els perfums Nikos Sculpture. Descobreix la màgia de Mykonos a través de les seves fragancies úniques:

Nikos Sculpture Le Classique

Un aroma atemporal i elegant que evoca la bellesa clàssica de Grècia.

Nikos Voyage Orient

Un perfum sensual i misteriós que et transporta a terres llunyanes.

Nikos Le Parfum

Una fragància fresca i vibrant que captura l’essència de la Mediterrània.

Nikos Mykonos

Un homenatge a l’illa de Mykonos, amb els seus aromes a mar, sol i llibertat.

Lila Perfumeria t’espera al carrer de la Canal, 38 a Banyoles, per a que descobreixis la màgia dels perfums de Nikos i et transportin a aquest paradís grec.

 

Disponible en: Español (Spanish)