Perfums i fragàncies

Cerques una fragància única i refrescant? Álvarez Gómez té una exquisida col·lecció de perfums i fragàncies basades en els jardins i boscos mediterranis. Aquestes fragàncies estan elaborades amb olis essencials i et deixaran una sensació de frescor, delicadesa i embolcall en belles aromes. Tant si busques una nova aroma per a tu com un regal per a algú especial, Álvarez Gómez té la fragància perfecta per a cada ocasió!
 

Perfums i fragàncies Álvarez Gómez: la forma perfecta de refrescar els teus sentits

 
L’equip d’Álvarez Gómez ha aconseguit crear un viatge olfactori molt especial destil·lant les essències de les flors més emblemàtiques del Mediterrani.

Una col·lecció de fragàncies per als quals gaudeixen de les coses senzilles, elaborades amb ingredients naturals i amb una exquisida presentació. Álvarez Gómez, és una referència en el món de la perfumeria des de 1856.

Compta amb més de cent seixanta anys d’experiència en l’art de crear fragàncies, la qual cosa es reflecteix en la qualitat dels seus productes. Tots els seus perfums i fragàncies s’elaboren amb essències com:

  • Bergamota
  • Lavanda
  • Llimona
  • Flor del taronger
  • Romaní
  • Farigola

 


 
Aquestes són només algunes de les essències que han conquistat el cor de persones de tot el món. Estan disponibles en més de 40 països!

Et convidem a descobrir el món de les fragàncies i perfums Álvarez Gómez i a experimentar la sensació única de portar algun dels seus perfums o fragàncies.

Deixa’t seduir per les FLORS MEDITERRÀNIES. Una col·lecció ÚNICA de fragàncies naturals amb l’elegància i senzillesa del perfum d’una sola flor.
 

Aigua de colònia concentrada Álvarez Gómez

 
L’Aigua de colònia concentrada, llançada al mercat en 1912, és la més icònica de la família Álvarez Gómez. La seva fragància amb lavanda, bergamota i gerani sobre una delicada base de llimona i romaní, és un clàssic de la casa!
 

Disponible en: Español (Spanish)