Perfums CAROLINA HERRERA 212 Heroes

Els perfums CAROLINA HERRERA 212 Heroes són fragàncies úniques i modernes tant per a home com per a dona. FOR HER és una barreja excitant de cítrics vigoritzants, amb un cor de sensuals flors blanques i peònies. Per a l’home que busca alguna cosa una mica diferent, FOR HIM combina elements de fougère enfustat afruitat i elixir de pera i gingebre, sàlvia i gerani a les notes mitjanes, mesc a les notes de fons rematades amb un toc de cuir per crear una aroma autèntica i seductor.

 

CAROLINA HERRERA 212 Heroes PER A ELLA

 

CAROLINA HERRERA 212 Heroes PER A ELLA obre amb una explosió de fruites cítriques que donen a una nota central de sensuals flors blanques i peònies.

CAROLINA HERRERA 212 Heroes PER A ELL

 

CAROLINA HERRERA 212 Heroes PER A ELL amb un nou gènere olfactiu: el fougère afruitat enfustat, amb elixir de pera i gingebre fresc, notes intermèdies de sàlvia i gerani i una base de mesc i un toc de cuir. Per a homes autèntics i seductors!

Els perfums Carolina Herrera són un gir modern a les fragàncies clàssiques, dissenyat per treure el millor de cadascú. Per què no prova CAROLINA HERRERA 212 Heroes FOR HIM i FOR HER i experimenta el poder seductor d’una fragància realment inconfusible? Ha arribat el moment que descobreixis la teva nova aroma característica, atrauràs totes les mirades allà on vagis Fes-los teus avui mateix!

 

Disponible en: Español (Spanish)