Olis essencials

Els olis essencials són una forma natural de cuidar la pell. Segons la saviesa popular, aquests olis ajuden a mantenir la pell jove i saludable. De fet, molts s’utilitzen sovint en l’elaboració de diversos productes per a la cura diària de la pell. Els seus extractes aporten una major hidratació o humectació a la pell i un millor control de la producció de greix o l’atenuació de les arrugues.

Coneixes la història de Gamila Hiar? Gamila Hiar va fer ús de la seva saviesa i els coneixements de la natura per crear una recepta de 15 herbes curatives, elaborada únicament amb 6 olis vegetals purs, amb la primera extracció en fred de l’oli més pur d’olives de qualitat superior.

Amb això, va crear els seus aromes 100% naturals provinents d’olis essencials com el de lavanda, rosa salvatge, gerani, llorer, romaní… que no només obren miracles sobre la pell, sinó també sobre els sentits. A més de relaxar i calmar la pell, l’estimulen, aconseguint-hi un gran benestar i mantenint la pell jove i saludable.

 

Els olis essencials de GamilaSecret

 

Descobriu la fórmula secreta d’herbes de Gamila amb la barreja d’olis vegetals més purs! T’agradaria donar-li a la teva pell un aspecte més saludable i rejovenit?

 

Oli de rosa de GamilaSecret

 

És ideal per a la hidratació diària de la pell del rostre i el coll, amb una olor molt natural i deliciós, que reafirma, regenera i protegeix la pell. A més, corregeix els signes de l’envelliment

 

Oli de lavanda de Gamila Secret

 

Nodreix la teva pell amb l’oli facial de lavanda original. Les propietats curatives d’aquest oli permeten protegir, regenerar i hidratar profundament la teva pell. És apte per a tota mena de pells, fins i tot els greixos.

Quan aplicar l’oli essencial de Gamila Secret?

 

Els olis essencials de Gamila Secret poden substituir perfectament tant el sèrum o la crema hidratant de dia i nit. Així que no ho dubtis més, l’has de provar! Notaràs la diferència amb una pell més hidratada, suau i rejovenida! Els trobaràs a Lila Perfumeria!

 

Disponible en: Español (Spanish)