Gamila Secret és una marca de cura de la pell 100% natural que causa furor a tot el món!, feta d’una mescla secreta d’herbes i olis superiors per a aconseguir una pell sana i bella.

Quin és el secret de Gamila Secret?

La missió de GAMILIA SECRET és aconseguir una pell sana i suau per a preservar el seu equilibri natural d’una forma adequada. Per a aconseguir-ho, diferència els seus productes per a les diferents parts del cos. Gamila, la fundadora d’aquests sabons 100% naturals, va començar a investigar sobre els beneficis de l’oli d’oliva per a la neteja de la pell. Potser el seu gran secret és la terra de la qual provenen els seus sabons, Galilea, una zona muntanyenca del nord d’Israel en la qual es troben oliveres mil·lenàries i camps amb centenars de plantes i herbes que creixen en una àrea única amb més de 2600 especies de plantes.

Formulació

La seva formulació es compon de 15 herbes curatives barrejades amb un 80% d’oli d’oliva d’alta qualitat. També conté altres olis naturals que aporten increïbles efectes relaxants i calmants: llard de karité, coco, alvocat, llorer, ametlla dolça i raïm.

Com s’elabora el sabó?

La barra de sabó de Gamila Secret es prepara a mà després d’un procés de cocció de 40 hores, un macerat de diversos dies, i un període d’assecament de 4 a 6 mesos. Els seus estampats i vores es realitzen a mà i, com a resultat final s’obté una barra de sabó 100% natural per a tota mena de pells amb una estructura suau i única.

Amb tot això, ens sobren els motius per a provar els sabons de Gamila Secret! A més, també se’ls coneix com els sabons de la pau, ja que en la seva petita fàbrica treballen en harmonia dones de diverses religions.

Olis facials exclusius

Oli facial Original

L’oli Original de Gamila Secret és ideal per a hidratar i prevenir l’envelliment de la pell. Està elaborat amb ingredients actius 100% naturals i es produeix mitjançant un premsatge en fred que facilita el viu manteniment de les seves vitamines i minerals.

Oli facial Rosa Salvatge

Un dels nostres olis favorits és el facial de rosa salvatge, que conté olis vegetals barrejats amb oli de rosa, vitamina C i la mescla d’herbes Gamila. Aquest oli ajuda a la regeneració de la pell i conté propietats estimulants i antienvelliment. És una meravella!

Crema de mans

Rentar-se i desinfectar-se les mans regularment fa que la pell s’assequi, així que no oblideu hidratar-les tant com pugueu! Aplica la crema de mans de Gamila Secret diàriament per a hidratar-les i prevenir l’envelliment de la pell!

Disponible en: Español (Spanish)