Els fulards ja són un bàsic per a la majoria de dones que vesteixen amb estil. A més de la seva funció estètica, és una de les peces de vestir més versàtils i elegants per portar en qualsevol ocasió. Qui es pot resistir? Podem portar-los al coll, com a adorn a la cua o als cabells, sobre les espatlles…

A més, pots trobar fulards en una gran varietat de materials, des del cotó fins a la seda, i són perfectes tant per a la primavera com l’estiu!

 

Què són els fulards?

Un foulard, del terme francès ‘foulard’, és un teixit de seda o un altre teixit lleuger de forma quadrada. El mocador sol nuar-se al voltant del coll o el cap, i sol tenir un disseny estampat. Encara que solem referir-nos als foulards als mocadors de seda o similars allargats i rectangulars, en lloc de quadrats.

Per tant, el fulard és una altra versió del mocador que s’ha posat de moda en els darrers anys. Els foulards són molt més petits que un mocador tradicional i estan fets amb seda o altres materials com el cotó o la viscosa. Pel que fa a colors, dissenys i estampats, no hi ha límit!

 

Mocadors i fulards Noga primavera – estiu

Sens dubte, un mocador o fulard al coll fa que brillem amb llum pròpia! A Lila Perfumeria disposem dels millors complements de moda per a dona a Banyoles. Per aquest motiu, avui us volem presentar la col·lecció de mocadors i fulards Noga, inspirada en els elements terra, aire, aigua i foc, amb dissenys únics i exclusius que ens connecten amb les arrels dels pobles i la natura.

 

Disposem de dues col·leccions de fulards Noga a l’any, una a la primavera i una altra a la tardor que, després d’una selecció acurada, presentem els millors models de cada col·lecció, des de mocadors i fulards de cotó, fins a les sedes més fines.

Visita Lila Perfumeria i descobreix els nostres darrers mocadors i fulards ideals per a aquesta temporada!

 

Disponible en: Español (Spanish)