Perris Monte Carlo

Les fragàncies Perris Monte Carlo són per a un públic refinat que busca una aroma que no porti tothom, per a diferenciar-se de la resta a través del seu perfum. Distingeix-te regalant (o regalant-te) un perfum deliciós i diferent en el qual destaca la qualitat i la matèria primera dels seus components!

A Lila Perfumeria destaquem la reeixida i valorada Black Collection, que inclou veritables joies de fragàncies com Absolue d’Osmanthe, Cacau Azteque, Patchouli Nosy Be, Ylang Ylang Nosy Be, i altres com la nova fragància VETIVER JAVA.

PERRIS MONTE CARLO – ROSE DE MAI

La fragància Rose de Mai de Perris Monte Carlo és una oda als canviats de nom almescos de Grasse, que evoquen la història i l’artesania característiques de la regió. La Rosa Centifolia és una fragància neta i honesta que Jean Claude Ellena utilitza per a això.

PERRIS MONTE CARLO – VETIVER JAVA

És una fragància especiada per a homes i dones, classificada en la família olfactòria Afustada Especiada. Aquesta fragància és nova. Vetiver Java es va introduir en 2021 per Gian Lucca Perris d’Itàlia. Les notes de sortida són timur, aranja i bergamota de Calàbria; les notes mitjanes són vetiver de Java, lavanda i gerani; les notes de fons són fusta de cedre de Virgínia, molsa de roure i ambre gris.

PERRIS MONTE CARLO – PATCHOULI

L’aroma de l’Essència de Pàtxuli de Perris Monte Carlo és almesc afustat, una fragància potent amb caràcters com el cedre, el pàtxuli i l’almesc que defineixen una essència sòlida. Com a resultat, el perfum té aires orientals.

 

Disponible en: Español (Spanish)