Noves fragàncies per a dones Yardley London

Yardley London és una marca icònica en el món de la perfumeria, amb una tradició que es remunta a més de 250 anys. Recentment, la marca ha llançat una nova col·lecció de fragàncies per a dones que inclou tres emocionants aromes: Blossom & Peach, Freesia & Bergamot i Bluebell & Sweet.

La fragància Blossom & Peach és una combinació dolça i floral que captura l’essència dels primers dies de la primavera. Amb notes de sortida de bergamota, nectarina i préssec, aquesta fragància s’obre amb una aroma afrutat i refrescant. Les notes mitjanes de jazmí, rosa i violeta afegixen un toc floral i femení, mentre que la base de cedre, àmbar i almíssec proporciona un acabat càlid i aterciopelat.

La fragància Freesia & Bergamot, per la seva banda, és una fragància fresca i lluminosa que combina notes de freesia, bergamota i llimona. Les notes mitjanes de lliri dels valls, rosa i jazmí afegixen un toc floral i femení, mentre que la base de santal, àmbar i almíssec proporciona una sensació de calidesa i confort.

Per últim, la fragància Bluebell & Sweet és una fragància dolça i femenina que combina notes de bluebell, jacint i rosa. Les notes mitjanes de lliri dels valls, jazmí i lila afegixen un toc floral i elegant, mentre que la base d’almíssec i cedre proporciona un acabat durador i aterciopelat.

En general, la col·lecció de Yardley London és una excel·lent opció per a aquelles dones que busquen fragàncies fresques, femenines i elegants. Cada una de les fragàncies de la col·lecció té la seva pròpia personalitat, però totes elles comparteixen la mateixa atenció al detall i qualitat que Yardley London ha ofert durant més de dos segles.

Amb aquestes noves fragàncies per a dones, Yardley London demostra que encara és una marca líder en la indústria de la perfumeria, i que el seu llegat d’excel·lència i tradició segueix sent tan rellevant avui com ho va ser fa 250 anys. Si busques una fragància única i memorable, les Noves Franceses de Yardley London són una excel·lent opció.

 

Disponible en: Español (Spanish)