Eva Garden és la línia italiana de productes cosmètics nascuda l’any 1979 que aconsegueix complir amb l’exigència del professional i el desig de les dones a trobar una cosmètica de qualitat, eficaç i d’efectes duradors.

Tots els productes d’Eva Garden formen un autèntic univers de bellesa gràcies a la seva magnífica combinació entre innovació contínua i moda, apostant sempre per la més alta qualitat.

A Lila Perfumeria trobaràs diverses línies de productes específiques d’Eva Garden per a:

  • Rostre, amb bases de maquillatge, cosmètica ‘antiaging’, colorets, etc.
  • Ulls, amb màscares de pestanyes, alineadors i ombres d’ulls, etc.
  • Llavis, amb brillantors, barres de llavis i productes per a la seva cura.
 

Cosmètica facial antiedat Eva Garden

 

La marca ha aconseguit combinar, en un perfecte equilibri, el caviar marí amb la proteïna d’arròs, creant un extracte que reforça la capa més profunda de l’epidermis. EVA GARDEN SEACAVIAR explota les increïbles propietats de les cèl·lules mare vegetals, estimulant la formació de col·lagen i elastina per a protegir la pell de l’envelliment prematur.

En definitiva, Eva Garden Seacaviar, és la trilogia perfecte per a una bellesa excepcional!

 

SÈRUM D’EVAGARDEN SEACAVIAR. Una concentració de caviar marí i cèl·lules mare, la combinació perfecta de la natura i la ciència. Es fon a la pell amb una sensació sorprenentment única: és ric i lleuger, cremós i impalpable.

CREMA DE CARA D’EVAGARDEN. Amb ingredients actius naturals anti-envelliment. Millora la pell de forma instantània i aconsegueix un aspecte més jove al llarg del temps. Conté cèl·lules mare, àcid hialurònic i mantega de Jojoba. Es perfecte per mantenir una pell hidratada i restaurada amb tota la seva lluentor original!

CONTORN D’ULLS EVAGARDEN SEACAVIAR. Concentració especial d’ingredients actius: Sea Caviar, Stem Cells i Regenerative Eye Complex Lupine Proteïnes, Medicago Sativa, Caffeine i Red Algae. Les bosses i els cercles de sota-ulls foscos es redueixen, les parpelles es toquen i es llisen per aconseguir uns ulls encantadors.

     

Maquillatge professional

 

El maquillatge EVAGARDEN és sinònim d’exclusivitat, estil i qualitat. Gràcies als seus principis actius i la seva formulació d’última generació aconseguiràs uns resultats perfectes! A més, tots els productes Make Up d’Eva Garden estan testats dermatològicament i són aptes per a tota mena de pells, sense produir al·lèrgies.

   

Disponible en: Español (Spanish)