A l’univers de la perfumeria, hi ha una joia que sovint se subestima però que és essencial per a la cura diària: l’Spray corporal o Body Mist. Aquest fragant elixir corporal és la clau per mantenir una aroma agradable durant tot el dia, oferint una sensació de frescor inigualable.
 

Què és un Body Mist?

 
Es tracta d´un Spray corporal lleuger infós amb aromes suaus, dissenyat per ser menys concentrats que un perfum tradicional, però igual d´encantador. Imagina que són com una brisa suau que et porta a un paradís tropical, embolicant-te en una boira d’aromàtica felicitat.
 

Estoigs de regal Yardley London

 
Amb aquests estoigs de regal, faràs un pas més enllà en la cura personal o el detall perfecte per a aquesta persona especial. Són més que regals; són experiències sensorials que alegren l’esperit i embelleixen el dia a dia. Atreveix-te a submergir-te en l’essència de la bellesa i la sofisticació amb els nostres Body Mists i Talcs perfumats d’edició limitada.
 

Estoig de regal amb Spray corporals

 

El Spray corporal és ideal per refrescar-se en qualsevol moment del dia o la nit.

Cadascú ens evoca un passeig per un jardí anglès, ple de flors en plena floració. El toc de lavanda promet una calma envoltant, la rosa anglesa, un romanç a cada polvorització, i el lliri de la vall, una frescor delicada.
 

Estoig de regal Talc perfumat

 

Si el que busques és complementar la rutina de cura personal, el nostre segon estoig ofereix talcs perfumats que deixaran la teva pell suaument aromatitzada i protegida després de cada dutxa. Aquest toc final és essencial per sentir-te renovada i llesta per enfrontar el dia amb confiança. Ideals per deixar la pell suau i protegida després de la dutxa.
 

Estoig de regal Eau de Toilette + Body Mist

 

Finalment, la nostra tercera selecció és l´exquisit conjunt d´English Rose Eau de Toilette de Yardley acompanyat d´un Body Mist. És la definició d’elegància subtil, perfecta per als que cerquen una fragància floral lleugera i refrescant. L’Eau de Toilette t’embolica en una fragància més intensa, mentre que l’Spray corporal o Body Mist és l’opció ideal per a retocs frescos al llarg del dia.

 

Disponible en: Español (Spanish)