Esprai Facial

Coneixes els beneficis de l’Esprai Facial d’Aigua Termal de Sans Soucis? És un veritable elixir de bellesa per a la teva pell que proporciona energia i frescor! Amb efecte vivificant refresca i estimula la pell, redueix l’envermelliment, la sequedat i la irritació a la pell i, a més, estimula la renovació cel·lular i allisa la pell!

 

L’esprai facial de Sans Soucis procedent de la deu de Baden-Baden

L’aigua termal és coneguda per les propietats terapèutiques i s’ha utilitzat durant segles per millorar l’aspecte de la pell. L’aigua de les fonts termals de Baden-Baden és rica en minerals i antioxidants. L’esprai facial d’aigua termal és una forma estupenda d’hidratar i refrescar la pell, ia més és molt fàcil de fer servir. Només cal que et donis una ràpida ruixada cada vegada que necessitis un impuls d’energia o frescor.

 

Beneficis

La font Friedrich de les Termes de Baden-Baden es troba al cor de la Selva Negra alemanya, envoltat d’una naturalesa de dolça aroma. L’aigua s’extreu d’una profunditat de 2.000 metres, temperada pel nucli de la terra i obtinguda a la serralada de Florència.

Després de travessar lentament les capes de roca i minerals, l’aigua es carrega de nutrients valuosos que la converteixen en un poderós elixir de bellesa. Aquesta aigua de font natural s’utilitza millor per a:

  • Hidratar la pell.
  • Refrescar i estimula la pell.
  • Reduir les vermellors i les irritacions lleus.
  • Estimular la renovació cel·lular i tensa la pell.

Tots els productes de Sans Soucis es basen en les propietats curatives de les aigües termals de Baden-Baden, que tenen un ric contingut en minerals i oligoelements. La “font de la joventut” és la “peça central” de tots els productes Sans-Soucis, gràcies a la seva exclusiva aigua termal de Baden-Baden de primera qualitat, amb una àmplia varietat de minerals i oligoelements.

Vols aportar vitalitat, hidratació i frescor a la teva pell de manera immediata? No ho dubtis més i prova aquesta deliciós rosada d’aigua termal! Dóna un respir a la teva pell!

 

Disponible en: Español (Spanish)