Crema de mans i bàlsam de peus Gamila Secret

La crema de mans és un dels productes imprescindibles durant l’hivern per a la cura de la pell, ja sigui per nodrir-la, reparar-la o suavitzar-la, sens dubte és un dels productes de bellesa que no pot faltar a la bossa o necesser! Una bona crema de mans pot canviar molt l’aspecte i la salut de la teva pell. Per aquest motiu, avui et volem parlar sobre les bondats que ens dona la crema de mans i el bàlsam de peus de Gamila Secret, continua llegint!

L’hivern pot ser dur per a la nostra pell, fent-la més seca, esquerdada i irritada. Això és especialment cert en el cas de les mans, que estan constantment exposades als elements i requereixen una cura i atenció especials per a mantenir-les suaus i flexibles. Per sort, comptem amb la millor marca del mercat, Gamila Secret, que disposa de la millor crema per a la cura de les mans i un bàlsam de peus per ajudar-te a mantenir una pell sana i hidratada durant tot l’any.

 

 

Crema de mans de Gamila Secret

 
És 100% natural, per tota mena de pells; fet amb oli d’oliva, àloe vera, vitamina E i un còctel d’herbes secretes de Gamila Secret. Aquesta fórmula especial dona a les mans un aspecte més jove, més saludable i més suau.

 

Bàlsam de peus de Gamila Secret

 
El bàlsam per a peus hidratant de Gamila Secret calma, suavitza, revitalitza les pells seques, endurides i fins i tot irritades. Ideal per a peus cansats i adolorits; fet amb una barreja d’herbes secretes amb olis vegetals com el karité i l’oli de fulla de llorer.

Sent el millor que ens ofereix la naturalesa en estat pur a la base de tots els productes de Gamila Secret!! Tant si busques una crema per a les mans com un bàlsam per als peus, tenim el producte perfecte per satisfer les seves necessitats. A què estàs esperant? Visita’ns a Lila Perfumeria .

 

Disponible en: Español (Spanish)