Què és la cosmètica vegana?

La cosmètica vegana és un tipus de producte que respecta els animals i la natura en la seva elaboració. Gràcies al canvi de consciència col·lectiva en el respecte al medi ambient, molts fabricants de productes de cosmètica i cura personal introdueixen línies veganes com a alternativa, amb ingredients vegetals per a la seva elaboració. A més, aquesta filosofia també s’aplica a altres àmbits de productes, com ara l’alimentació o la roba.

Els productes de cosmètica vegana suposen un valor afegit pel consumidor, ja que a més de complir amb els criteris que garanteixen la protecció del medi ambient, suposen un gran benefici per a la nostra salut i benestar. Cal recordar que els ingredients amb els quals s’elaboren els productes no són d’origen animal.

Els resultats de la cosmètica vegana són espectaculars, ja que penetren en la nostra pell amb principis actius que l’ajuden a regenerar-la i depurar-la de forma prolongada. A més, és molt adient per a persones que tenen la pell sensible (pell atòpica, psoriasi…) o al·lèrgies a certs productes. Recorda que, com més natural sigui un producte, evitaràs components artifcials, tòxics o conservants, com ara les silicones, els parabens o les fragàncies sintètiques.

 

Beneficis de la cosmètica vegana

 
  • Evita al·lèrgies i danys a la pell a causa dels components sintètics de certs productes.
  • La cosmètica vegana és molt efectiva per la cura de tota mena de pells, amb efectes estables i duradors en el temps.
  • Els principis actius dels productes es mantenen completament en la nostra pell, sense produir irritacions o al·lèrgies.
  • Afavoreix l’economia col·laborativa, ja que s’utilitzen materials reciclats en la seva elaboració.
  • S’aprofiten les matèries primeres que provenen de la natura amb plantes que trobem habitualment en el nostre entorn.
  • L’elaboració dels productes vegans generen molt poc impacte en el medi ambient i redueixen la contaminació.
 

Consenteix-te de peus a cap amb els nostres productes de cosmètica vegana a Banyoles! A Lila Perfumeria disposem de marques exclusives i de qualitat perquè et sentis confortable amb la teva pell i el teu cos.

 

Disponible en: Español (Spanish)