colorets naturals

Els cosmètics convencionals es componen de substàncies químiques derivades del petroli i altres components que poden deixar residus nocius en l’organisme, per la qual cosa els qui vulguin maquillar-se per a esdeveniments especials o dies normals han de saber que contenen ingredients derivats del petroli i altres fonts que poden causar residus tòxics. Afortunadament, disposem de cosmètics i colorets naturals amb pigments que cuiden el medi ambient.

Tria un cosmètic que estigui fet completament de substàncies naturals que hagin estat certificades amb el segell orgànic i que no inclogui colorants, fragàncies o conservants sintètics. Sense derivats del petroli i sense haver estat provat en animals, un exemple de marca de maquillatge d’alta qualitat és Green Couture.

COLORETS ART DÉCO – GREEN COTURE

Encara que continuem portant màscara, les regles per a continuar maquillant-nos no han canviat! T’agradaria tenir un toc més fresc i natural en les teves galtes? Ara ja pots presumir d’un rostre ple de vida amb els colorets naturals Green Deco! Els colorets Green Coture d’Art déco contenen un 90% d’ingredients d’origen natural: oli de Ximenia, un luxós oli que millora l’adherència en la pell.

Efecte revitalitzant amb propietats rejovenidores! Aptes per a pells i ulls sensibles. Aprovats dermatològicament.

𝐒𝐈𝐋𝐊𝐘 𝐏𝐎𝐖𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐋𝐔𝐒𝐇 (Coloret sedós natural)

El coloret aporta un suau toc natural a les galtes i un acabat fresc i revitalitzant. SENSE olis minerals, parabens, microplàstics ni silicones D5/D6.

𝐍𝐀𝐓𝐔𝐑𝐀𝐋 𝐒𝐊𝐈𝐍 𝐁𝐑𝐎𝐍𝐙𝐄𝐑 (Pols bronzejadora natural tricolor)

Amb 3 tons combinats que poden aplicar-se barrejats o de forma individual segons el to de la pell o estació de l’any. La pols bronzejadora amb minerals crea un efecte òptic de lluminositat i aporta un bronzejat natural!

 

Disponible en: Español (Spanish)