BRIGHT el nou perfum de PEPE JEANS

Hi ha Nadal sense les delicioses fragàncies de perfums i colònies? Les fragàncies són una part integral de la nostra vida; ruixem una mica al matí per sentir-nos millor i per olorar bé durant tot el dia. Tenen el poder de fer que ens sentim elegants, identificats amb la nostra pròpia aroma i apreciar els petits detalls, i més encara de vegades especials com Nadal! EU PERFUM BRIGHT de PEPE JEANS és la nova fragància perfecta per a qualsevol que busqui afegir un toc extra al seu look diari.

BRIGHT encarna la confiança vibrant, amb notes de sortida de fruites exòtiques i matisos enfustats que perduren durant tot el dia. Ja sigui per a una sortida nocturna especial o per al dia a dia, EU PERFUM BRIGHT té tot allò que necessites. Amb la seva combinació única dacords florals i cítrics, aquest perfum de Pepe Jeans es convertirà en l’accessori perfecte per afegir un toc de brillantor a la teva vida!

La fragància s’obre amb pujades enlluernadores de notes de mandarina i amb una frescor de pera i gingebre. Lliure i tenaç, arriba fins a un cor de peònia blanca i gessamí.

Una identitat única alliberada sobre una base seductora de sàndal cremós, pàtxuli sofisticat i mescs iridescents.

A més, és 100% vegà, amb un 90% d’ingredients d’origen natural, RECARREGABLE i amb una ampolla de disseny únic i reciclable amb tap reutilitzable!

Què esperes? Afegeix una mica de BRILLANT al teu armari avui mateix! Prepara’t per brillar amb EU PERFUM BRIGHT de PEPE JEANS!

 

Disponible en: Español (Spanish)