Base de maquillatge
La Skin Booster BB Cream 5 a 1 de Deborah Milano representa un salt qualitatiu en la cura i embelliment de la pell. Aquesta base de maquillatge perfeccionadora no és només un cosmètic, és un tractament integral que promet una pell més lluminosa en només 15 dies d’ús.
 

Els 5 Beneficis de la base de maquillatge Skin Booster BB Cream

 
Hidratació Potenciada
La hidratació és fonamental per a una pell saludable i la BB Cream de Deborah Milano, amb la seva fórmula enriquida en vitamina C, és un potent skin booster que garanteix una pell suau i nodrida.

Lluminositat instantània
Gràcies als efectes de la vitamina C i les microperles reflectores, aquesta BB Cream ofereix una resplendor immediata, donant lloc a una pell que llueix visiblement més radiant i rejovenida.

Protecció i cura
Amb un factor de protecció SPF 15, la BB Cream protegeix eficaçment del sol, prevenint el fotoenvelliment i mantenint la pell en condicions òptimes.

Acabat natural
La textura lleugera i adaptable de la BB Cream de Deborah Milano ofereix un efecte segona pell, brindant una cobertura natural que dissimula imperfeccions sense esforç.

Uniformitat i perfecció
El producte allisa i uniformitza el rostre, minimitzant arrugues i porus, i proporcionant un acabat perfecte i homogeni que dura tot el dia.
 

Prebase de Rostre: Skin Booster Primer

 
I no podem oblidar el company ideal de la BB Cream: l’Skin Booster Primer. Aquesta prebase per a rostre prepara la pell per a l’aplicació de maquillatge, allisant i dissimulant porus. Especialment dissenyada per a pells mixtes o greixos, ofereix un acabat vellutat i una durada perllongada del maquillatge. A més, actua com un tractament de lluminositat gràcies al contingut d’AHA+PHA i vitamina C.

La base de maquillatge Skin Booster BB Cream està disponible a Lila Perfumeria en tres tons adaptats a tota mena de pells i està dermatològicament testada. Amb el seu ús, la simplificació del maquillatge es converteix en una realitat, sense renunciar a la qualitat i cura de la pell.

 

Disponible en: Español (Spanish)