Aigües Essencials

Busques fragàncies fresques que t’aixequin l’ànim a l’instant? No busquis més: et presentem les Noves Aigües Essencials de Victorio & Lucchino! Aquests enginyosos flascons contenen la quantitat justa de frescor i lleugeresa perquè et sentis renovada i plena d’energia en un instant. Aquestes fragàncies fresques no només proporcionen una experiència plaent, sinó que també et faran sentir més positiu/va!

 

Fragàncies fresques Victorio & Lucchino

 

Gràcies a les forces combinades de la ciència i la natura, Victorio & Lucchino crea un conjunt de noves fragàncies mitjançant la tecnologia Emotiwaves. Aquestes Aigües Essencials no només utilitzen els efectes beneficiosos dels olis essencials, sinó que a més a més els estudis científics de Firmenich han demostrat que activen el nostre benestar general. L’aromateràpia mai s’ha sentit ni olor millor!

PURA VIDA. VITALITAT I OPTIMISME

Experimenti l’energia vibrant i la positivitat d’una aroma tan fresca i estimulant com vigoritzant, elaborada amb gingebre i oli essencial de bergamota natural.

DOLÇA CALMA. RELAXACIÓ I DESCONNEXIÓ

Allibera’t de les seves preocupacions i submergeix-te en un plaent somni amb l’estimulant i relaxant aroma de l’iris barrejat amb mesc i oli essencial de lavanda.

ET VULL VERD. PURESA I EQUILIBRI

Escapa’t a una atmosfera tranquil·la amb un vigoritzant aroma compost per te verd orgànic, cedre exòtic i oli essencial de romaní aromàtic. Reequilibra la teva ment i la teva ànima per assolir la màxima harmonia.

Prova les Aigües Essencials de Victorio & Lucchino! t’ajudaran a trobar el teu zen de felicitat en un obrir i tancar dulls. Disponibles a Lila Perfumeria!

 

Disponible en: Español (Spanish)