Accessoris per al cabell

Si busques una manera d’afegir personalitat al teu cabell, els accessoris per al cabell són la millor opció. Hi ha un munt d’opcions diferents, així que podeu trobar alguna cosa que s’adapti perfectament al teu estil. Tant si vols un ‘look’ més formal com si només vols afegir una mica d’estil al teu pentinat diari, els accessoris per al cabell poden ser la solució. Continua llegint per conèixer els accessoris per als cabells més originals del moment!

Accessoris per al cabell en tendència

A continuació t’expliquem els accessoris per al cabell en tendència per a aquesta temporada:

  • Pinces per als cabells: les pinces per als cabells són un dels accessoris per als cabells més populars ara mateix. N’hi ha de totes les formes, mides i colors, així que segur que hi descobreixes una pinça que s’adapti al teu estil. Pots utilitzar-les per donar un toc de color al teu cabell o per mantenir-lo allunyat de la cara.
  • Diademes: Les diademes són un accessori per als cabells que mai passa de moda. Poden ser senzilles o estar adornades amb vidres, perles o plomes. Les pots aconseguir en tota mena de colors i materials. Si busques un accessori per als cabells que aporti personalitat al teu ‘look’, una diadema és el que necessites.
  • Passadors: Passadors són un altre accessori per als cabells que està molt de moda en aquests moments. N’hi ha de totes les formes i mides, així que pots trobar el passador perfecte per al teu ‘look’. Pots usar-los per subjectar els cabells o simplement per donar-li un toc decoratiu.
  • Coeters: són llaços per als cabells que estan tornant a estar de moda. Estan disponibles en tota mena de colors i materials, des del setí fins al vellut. Pots fer-les servir per mantenir els cabells fora de la cara o per donar un toc de color al teu pentinat.

Els trobaràs a Lila Perfumeria!

 

Disponible en: Español (Spanish)